Închide

Care sunt sunt jocurile care au câştigat cei mai mulţi bani în 2021?

Avatar
Honor Of Kings World 10 30 21 Scaled

Foto: gematsu.com

Timp de citire: < 1 minut

Anul acesta, mai multe jocuri au câştigat peste 1 miliard de dolari. Cele care se află în topul câștigurilor sunt PUBG Mobile şi Honor of Kings, ambele câştigând, până acum, câte 2,8 miliarde de dolari, conform estimărilor făcute de Sensor Tower, citate de News.ro.

PUBG Mobile şi-a majorat veniturile cu 9% faţă de anul trecut, în vreme ce încasările obţinute de Honor of Kings au crescut în ultimul an cu 14,7%.

În total, anul acesta, un număr de opt jocuri au reuşit să treacă pragul de 1 miliard de dolari venituri. Alături de PUBG Mobile şi Honor of Kings au mai câştigat peste 1 miliard de dolari, în ordine, Genshin Impact (1,8 miliarde de dolari), Roblox (1,3 miliarde de dolari), Coin Master (1,3 miliarde de dolari), Pokemon Go (1,2 miliarde de dolari), Candy Crush Saga (1,2 miliarde de dolari) şi Garena Free Fire (1,1 miliarde de dolari).

Foarte aproape de a intra în acest top select s-a aflat jocul Uma Musume Pretty Derby, al celor de la Cygames, care a încasat anul acesta 965 de milioane de dolari.

Sensor Tower estimează că piaţa de jocuri mobile (App Store şi Google Play la un loc) va ajunge la finele acestui an la 89,6 miliarde de dolari, ceea ce va reprezenta o creştere cu 12,6% faţă de 2020.

scroll to top