Închide

Carrefour lansează promoția „cărucior surpriză” în Belgia

Avatar
Carrefour

Foto: retaildetail.eu

Timp de citire: < 1 minut

Carrefour lansează o promoție „cărucior surpriză” în hipermarketurile sale belgiene, unde consumatorii pot cumpăra un cărucior de cumpărături cu conținut secret la o treime din valoarea sa reală. Ideea vine din Franța.

Căruciorul de cumpărături este plin cu produse nealimentare, de la decorațiuni până la mici electronice. Cu toate acestea, conținutul rămâne ascuns: este o achiziție-surpriză, dar avantajoasă. Clienții plătesc doar o treime din valoarea reală, deci 50 euro pentru produse cu o valoare reală de 150 euro, de exemplu.

Două hipermarketuri au testat deja conceptul. În Mons, cărucioarele disponibile s-au epuizat după doar 15 minute, în Kuringen a durat o jumătate de oră. Acum Carrefour extinde promovarea la alte hipermarketuri, care pot decide singure dacă participă și cu ce ofertă. Hipermarketurile din Boncelles, Oostakker, Schoten și Sint-Eloois-Vijve s-au angajat deja în proiect. Fiecare va oferi doar un număr limitat de cărucioare, iar consumatorii ar trebui să își rezerve căruciorul în avans: promoția este primul venit, primul servit.

Așteptăm cu nerăbdare proiecte de acest gen și de la Carrefour România.

scroll to top