Închide

Unul dintre cele mai populare modele Fiat își schimbă numele

Avatar
fiat, panda, car

Fotografie de WikimediaImages pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Se pare că Fiat Panda va fi cunoscut de acum drept Pandina. Transformarea este mai mult decât o schimbare de nume, deoarece modelul italian primește o serie de dotări noi.

Fiat Panda devine Pandina

În așteptarea lansării noului automobil electric Fiat Panda, compania a confirmat că generația actuală, ce folosește motoare termice, va fi vândută alături de modelul electric până în anul 2027, relatează B1TV.ro.

Pentru a se conforma noilor reglementări europene și pentru a face loc noului Panda EV, actualul model suferit o serie de actualizări și o schimbare de nume. De acum încolo, mașina va fi cunoscută sub numele de Pandina.

Fiat Pandina este cea mai recentă evoluție a celei de-a treia generații a celebrului model italian, care este comercializat din 2011.

De asemenea, de-a lungul timpului, autoturismul a fost dotat cu tehnologie mild-hybrid, un sistem de infotainment îmbunătățit și echipamente noi, însă cele mai mai recente actualizări se focusează pe adăugarea de caracteristici tehnice și de siguranță.

Modelul italian primește mai multe sisteme de siguranță în standard

Acestea includ frânarea automată de urgență, avertizarea de părăsire a benzii, avertizare la părăsirea benzii de rulare, recunoașterea automată a semnelor de circulație și un sistem de monitorizare a atenției șoferului.

Mai mult, interiorul mașinii a fost modernizat cu un nou instrumentar de bord digital de 7 inch care prezintă trei moduri grafice diferite și afișează noile sisteme ADAS în acțiune.

În ceea ce privește exteriorul, modificările sunt minore. Cea mai mare noutate este reprezentată de o paletă de culori îmbogățită cu o nuanță nouă de galben și cu mai multe vopsele bicolore, cu plafon negru contrastant, notează promotor.ro.

scroll to top