Închide

Cât ai fi dispus să plătești pe cazarea în Cluj de UNTOLD ’22? Scorurile au luat-o razna!

Avatar
Untold Cluj Arena

Sursa foto: UNTOLD.

Timp de citire: < 1 minut

Organizatorii Festivalului UNTOLD au anunțat ieri că ediția din 2022 va avea loc între 4 și 7 august, iar la scurt timp deținătorii de proprietăți imobiliare din Cluj-Napoca s-au reorientat și au venit cu ”oferte” de nerefuzat pentru doritori.

Un apartament de 70 de metri pătrați, lângă centrul comercial Iulius Mall, poate fi închiriat de doi adulți, între 4 și 8 august 2022, pentru 52.334 de lei. Iar tariful este ”la reducere”, pe Booking.com.

Cazare Cluj 1
Sursa: Booking.com.

Pe același portal de rezervări turistice, există în perioada selectată doar 21 de oferte de locuințe sau apartamente întregi, cea mai ieftină variantă fiind un studio de 16 metri pătrați, cu o baie și un pat dublu, la 2.574 de lei.

Cazare Cluj 2
Sursa: Booking.com.

Pentru cei care nu-și permit prima și cea mai bună ”ofertă”, există apartamente de închiriate și pentru ”numai” 32.640 de lei (un apartament de 60 de metri pătrați în cartierul Între Lacuri) sau 28.000 de lei (un apartament de 64 de metri pătrați, cu 3 camere, într-un bloc vechi de la capătul cartierului Grigorescu).

Cireașa de pe tort este un apartament de 58 de metri pătrați, tot în cartierul Grigorescu, închiriabil pentru perioada festivalului în schimbul a 27.200 lei, pentru două persoane:

Cazare Cluj 5
Sursa: Booking.com.
Cazare Cluj 4
Sursa: Booking.com.
Cazare Cluj 3
Sursa: Booking.com.
scroll to top