Închide

Cea mai lungă călătorie cu autobuzul din lume se va desfășura în Europa și va dura peste 50 de zile

Avatar
bus, inside, empty

Fotografie de naeimasgary pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

O companie indiană urmează să lanseze “cea mai lungă călătorie cu autobuzul din lume”, în Europa, scrie CNN. Traseul include 22 de țări și întreaga călătorie va dura 56 de zile.

Cel mult 30 de pasageri pot lua parte la călătoria care va porni din Istanbul, va trece prin Balcani, Europa de Est, Scandinavia, Europa de Vest și se va încheia la Londra.

În decursul celor 56 de zile, pasagerii vor parcurge 12.000 de kilometri, potrivit Digi24.

Călătoria include traversarea cu feribotul a Golfului Finlandei, o vizita la Nordkapp – cel mai nordic punct al continentului european – și o croazieră prin fiordurile norvegiene. Pachetul costă 24.300 de dolari de persoană și include micul dejun, 30 de prânzuri și cine, precum și toate căzările în cameră dublă.

Traversarea Europei cu autocarul nu pare prea atractivă la prima vedere, însă organizatorul spune că vehiculul în cauză este “un autobuz de lux modificat pentru a oferi călătorii confortabile pe distanțe lungi”. Pasagerii își vor putea lăsa scaunul pe spate, vor avea “suficient loc la picioare”, porturi USB și AUX, tăvițe pe spătarul scaunelor din față și suporturi de sticle și pahare. Fiecare pasager are voie să-și aducă “două valize mari”.

scroll to top