Închide

CEO Airbnb: Călătoriile de afaceri nu vor mai reveni la nivelul de dinainte de pandemie

Avatar
airport, travelers, persons

Fotografie de Free-Photos pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Cererea pentru vacanțe și călătorii este în creștere, dar călătoriile de afaceri nu vor mai fi vreodată la nivelul în care erau înainte de pandemie, a declarat directorul executiv al Airbnb, Brian Chesky, potrivit CNN Business .

Nu înseamnă că deplasările în interes de afaceri sunt moarte, ci doar că nu vor mai fi la fel cum au fost, a spus Chesky într-un interviu acordat marți pentru Poppy Harlow de la CNN.

Întrucât oamenii lucrează de mai bine de un an de acasă, Chesky a declarat că s-a constatat că o mare parte din ceea ce se realiza în timpul călătoriilor de afaceri, se poate face de la distanță.

Cred că oamenii au acum ceea ce nu aveau acum un an sau doi. Mulți oameni au acum flexibilitate. Au flexibilitate în ceea ce privește călătoriile, locurile în care trăiesc sau lucrează – și încep să le combine pe toate, a spus el. Cred că odată ce oamenii au ceva, nu vor să renunțe la asta.

Airbnb a anunțat luni peste 100 de modificări și upgrade-uri la serviciul său, pentru a satisface mai bine nevoile oaspeților și ale clienților, inclusiv noi modalități de căutare și un proces simplificat de integrare pe platformă, pentru noi înregistrări. Reprezentanții companiei au declarat că oamenii sunt mai flexibili în ceea ce privește locul și momentul în care călătoresc și că stau mai mult în locații. Chesky a declarat luni în cadrul unui anunț de presă că aproape 25% din rezervările din primul trimestru al anului 2021 au fost pentru sejururi pe termen mai lung de 28 de zile sau mai mult.

Reprezentanții platormei de rezervări de cazare, activă în 220 de țări și regiuni, spun că au văzut activitatea de călătorii revenind la niveluri din 2019, deși călătoriile internaționale nu s-au redeschis complet.

scroll to top