Închide

Cine este norocosul? Barcelona și Real Madrid se bat pe un jucător cotat la 18 milioane euro

Avatar
Mazraoui

Foto: chiesaditotti.it

Timp de citire: < 1 minut

Barcelona şi Real Madrid se vor lupta pe piaţa transferurilor pentru un fotbalist de la Ajax, care rămâne liber de contract în vara lui 2022. 18 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nouassir Mazraoui în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Nouassir Mazraoui (24 de ani), fundaşul dreapta al lui Ajax, rămâne fără contract în vara lui 2022 şi nu dă semne că vrea să-şi prelungească înţelegere, astfel că a intrat în atenţia super puterilor din Spania, fiind perceput ca o oportunitate pe piaţa de mercato, anunță TelekomSport.

Real Madrid e interesată pentru a-i aduce un concurent pe măsură lui Dani Carvajal, iar Barcelona a intrat şi ea pe fir pentru că marocanul ar putea sosi gratis pe Camp Nou, susţine ESPN. Fundaşul performează la nivel înalt de mai multe sezoane, fiind unul dintre oamenii de bază ai lui Erik ten Hag în echipa lui Ajax de 3 ani.

În acest sezon, Nouassir Mazraoui a strâns 16 meciuri, patru goluri şi trei assist-uri în toate competiţiile. La Ajax din 2018, fundaşul dreapta din Maroc a strâns 118 partide, nouă goluri şi opt pase de gol. Mazraoui a crescut la juniorii “Lăncierilor” şi acum vrea să plece.

Valoarea sa de piață este acceptabilă pentru giganții fotbalului european: “doar” 18 milioane de euro.

scroll to top