Închide

Clujul devine cel mai bun oraș pentru angajări din România. Jobul săptămânii, plătit cu 3000€

Avatar
Cluj Napoca

Foto: cloudflight.io

Timp de citire: < 1 minut

Cel mai bine plătit job al săptămânii vine din domeniul IT, potrivit datelor platformei de recrutare Bestjobs, transmite news.ro.

Astfel, o companie internaţională recrutează un Scrum Master cu experienţă în implementarea de proiecte sub metodologia Agile. Job-ul este remote, iar salariul oferit – 3.000 de euro pe lună.

Cel mai interesant job al săptămânii  – video adviser pentru vânzare produse bancare prin video-call.

Cele mai mari salarii ale săptămânii, în jur de 2.000 de euro, le regăsim în domenii precum farma, financiar sau energie. Astfel, o companie farmaceutică angajează un product manager, o companie de audit recrutează un consultant de process improvement, iar un lanţ de benzinării caută un coordonator zonal de vânzări în partea de sud a ţării.

Domeniile cu cele mai multe angajări au fost săptămâna aceasta financiarul, vânzările şi marketingul, iar cel mai bun oraş pentru angajări a fost Cluj-Napoca, unde s-a înregistrat o creştere a job-urilor în financiar, vânzări şi IT.

Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de job-uri au fost în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Braşov, în domenii precum financiar, vânzări şi marketing.

Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost o companie din domeniul energetic care recrutează 35 de persoane, cele mai dorite domenii pentru job-uri remote au fost IT-ul, financiarul şi marketingul, în vreme ce job-ul cu cele mai multe aplicări a fost unul de front office într-o companie bancară.

La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere de job-uri, s-au înregistrat în Suceava, Galaţi, Giurgiu, Baia Mare şi Zalău, în domenii ca educaţie, turism şi agricultură.

scroll to top