Închide

Compania de social media X angajează 100 de moderatori de conținut

Avatar
twitter,twitter logo,new twitter logo,x,x.com,x new social network,elon musk x,x logo,new x logo,twitter died,x logotype,new x logotype,new x brand,x elon musk

Fotografie de BoliviaInteligente pe Unsplash

Timp de citire: 2 minute

Compania de social media X este în curs de angajare a 100 de moderatori de conținut pentru un nou birou în Austin, Texas, care se va concentra pe combaterea conținutului referitor la abuzurile asupra copiilor, un obiectiv pe care speră să îl finalizeze până la sfârșitul anului, a declarat sâmbătă un director executiv al X, conform Reuters. De când Musk a achiziționat compania, miliardarul a fost criticat pentru propriile sale postări controversate și pentru eforturile sale de a revizui politicile de moderare a conținutului platformei.

Compania deținută de Elon Musk a anunțat noul “centru de excelență pentru încredere și siguranță” înainte de o audiere în Senatul SUA, care va avea loc pe 31 ianuarie, cu privire la exploatarea sexuală a copiilor pe internet. Directorul executiv al X, Linda Yaccarino, este programată să depună mărturie, alături de directorii executivi ai Meta Platforms (META.O), deschide o nouă filă, Snap (SNAP.N), deschide o nouă filă, TikTok și Discord.

“Echipa este în curs de constituire”, a declarat Joe Benarroch, șeful operațiunilor de afaceri de la X, referindu-se la biroul din Austin, adăugând că obiectivul de a ocupa posturile până la sfârșitul anului depinde de găsirea talentelor potrivite.

De când Musk a achiziționat compania cunoscută anterior sub numele de Twitter în 2022, miliardarul a fost criticat pentru propriile sale postări controversate și pentru eforturile sale de a revizui politicile de moderare a conținutului platformei.

Într-o postare pe blog vineri, X a declarat că a suspendat 12,4 milioane de conturi anul trecut pentru încălcarea regulilor sale împotriva exploatării sexuale a copiilor, ceea ce reprezintă o creștere față de 2,3 milioane de suspendări de conturi în 2022.
Noul centru din Austin va ajuta compania să lupte și cu alte tipuri de conținut dăunător, a precizat X.

scroll to top