Închide

Continental, investiții de 150 de milioane € în România. Continuă recrutările pe plan local

Avatar

Sursa foto: Continental AG

Timp de citire: < 1 minut

Compania Continental plănuiește investiții de 150 de milioane de euro, în 2021, în operațiunile din România, sumă similară cu cea investită anul trecut, notează automarket.ro.

De asemenea, producătorul german de tehnologie și componente auto vrea să continue recrutările pe plan local, având peste 20.000 de angajați în prezent.

Printre investițiile Continental din România, în 2020, se numără lucrările la noua clădire de birouri a centrului de cercetare și dezvoltare din Timișoara, finalizarea lucrărilor la clădirea din Iași, punerea în aplicare a sistemului de trigenerare la fabrica de componente electronice din Timișoara, implementarea noului echipament pentru tratarea emisiilor la fabrica de anvelope din capitala Banatului, precum și investiții în echipamente de ultimă generație în centrul de inginerie și fabrica de componente electronice din Sibiu și în fabricile ContiTech din țară (Carei, Nădab și Timișoara).

Continental avea, la finalul anului 2020, peste 20.100 de angajați în sediile sale din România. O treime dintre aceștia este reprezentată de ingineri și informaticieni.

scroll to top