Închide

Dacă dark mode-ul Twitter s-a schimbat recent pentru tine, relaxează-te! Nu ești singurul

Avatar
Twitter Crop

Foto: afaceri.news

Timp de citire: < 1 minut

În ultimele ore, unora dintre utilizatorii Twitter li s-a transformat fundalul albastru închis din modulul întunecat (dark mode) al aplicației fie în negru, fie în alb.

Senzația de a deschide Twitter și de a observa că ceva este nefuncțional nu este probabil una nouă, dar de obicei nu este legată de schema de culori a site-ului. Cu toate acestea, unii utilizatori (și personalul The Verge) au observat că modul întunecat al desktopului Twitter a devenit mai întunecat sau, mai rău, a fost schimbat în modul luminos.

Twitter a transmis redacției The Verge că schimbarea de la albastru la negru a fost intenționată și face parte dintr-o actualizare ce permite site-ului Twitter să răspundă la modurile de lumină și întuneric de pe sistemul de operare al fiecăruia. Desigur, dacă vă lipsește albastrul închis, îl puteți aduce înapoi accesând setările de afișare Twitter și alegând modul Dim – vezi foto, în loc de Lights Out sau Default, iar site-ul ar trebui să-și amintească această preferință.

Totuși, dacă Twitter-ul dvs. a trecut de la modul întunecat la cel luminos, compania spune că asta nu trebuia să se întâmple. Acest lucru a fost cauzat de o eroare și s-ar fi putut întâmpla dacă ai fi setat Twitter-ul în modul Dim sau Lights Out, dar ai avea totuși sistemul tău de operare în modul light.

Compania a transmis că accesând setările de afișare se poate  schimba acest lucru și oricine poate reveni la setările dorite oricând dorește.

scroll to top