Închide

”Dacă doriți să revedeți…” | DDD lansează o platformă de streaming, o criptomonedă și un NFT

Avatar
Dd Home Cinema

DD Home Cinema. Sursa: contul de Facebook.

Timp de citire: 2 minute

La 4 ani după ce a ieșit din închisoare, fostul proprietar al postului de televiziune OTV Dan Diaconescu își anunță revenirea în spațiul public cu o platformă de streaming, o criptomonedă și un NFT (non-fungible token), potrivit unui clip video postat pe contul de Facebook al noului său proiect.

”Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american. Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie. Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Un activ digital unic care este al dumneavoastră şi numai al dumneavoastră”, spune Dan Diaconescu în clipul video postat pe Facebook.

Dan Diaconescu continuă spunând că la baza peliculelor cinematografice pe care le va lansa stă tehnologia blockchain, iar plata serviciilor se va face printr-o criptomonedă care se va numi – cum altfel? – CryptoDan.

”O criptomonedă va sta, desigur, la baza achiziţionării acestor trei produse în varianta streaming, în varianta stick sau în varianta DVD. Aşa cum v-am anunţat, criptomoneda pe care noi, împreună cu dumneavoastră o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră de zeci de ani, aşa cum dumneavoastră faceţi parte din echipa mea.”

Dan Diaconescu a lansat și un NFT (non-fungible token). NFT-urile se bazează pe tehnologia blockchain și nu există ”fizic” ci doar în mediul virtual. Aceste token-uri sunt unice și în ediții limitate.

”Doar una dintre cele 1918 copii (NFT) conține un video în plus în care Dan Diaconescu dezvăluie un secret major al lui și doar acea persoană va deține în proprietate și va cunoaște acel secret. Primește înregistarea video completă de aproximativ 4 minute, prima înregistrare după 7 ani cu “Vocea interzisă” a lui Dan Diaconescu, Navalnîi din România”, spune el pe pagina NFT-ului.

scroll to top