Închide

Deși lucrările sunt aproape gata, inaugurarea lotului Nurol din A3 Transilvania întârzie (Asociația Pro Infrastructură)

Avatar
359703086 636750241881815 2515264223083559755 N

foto: Facebook/Asociația Pro Infrastructură

Timp de citire: < 1 minut

Deși lucrările sunt aproape finalizate, inaugurarea lotului Nurol Suplacu de Barcău-Nușfalău din Autostrada Transilvania se amână pentru la toamnă, anunță Asociația Pro Infrastructură.

Și asta pentru că oficialii Companiei Naționale de Drumuri au întârziat formalitățile birocratice necesare descărcării provizorii de la sud de Suplacu de Barcău.

”Atingem borna de 1.000 kilometri cu… un minunat muzeu! Cei 13,55 km din #AutostradaTransilvania dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău sunt aproape gata. Turcii de la Nurol mai au doar câteva mici zone unde trebuie așternut stratul de uzură și făcute finisajele. Sunt cu parapetele de protecție instalate pe mare parte din șantier și s-au apucat și de marcajele rutiere.
E clar: chiar și cu o mobilizare lejeră în stil estival, autostrada ar fi pregătită de trafic în vreo 3 săptămâni. Dar nu vom putea circula la început de august deoarece, în ciuda insistențelor noastre publice reiterate timp de mai bine de un an de zile, oficialii Companiei Naționale Anti-Infrastructură din România s-au lălăit nepermis de mult cu formalitățile birocratice necesare descărcării provizorii de la sud de Suplacu de Barcău”, scriu reprezentanții Asociației Pro Infrastructură pe Facebook.
Astfel, lotul Nurol devine o nouă autostradă muzeu pe A3 Transilvania, susține asociația.

”Așa că în loc să adăugăm acum 13,55 km la zestrea de 995 kilometri de autostradă și drum expres aflați în exploatare în țară, mai așteptăm măcar câteva luni până în toamnă. Până atunci, să le mulțumim iresponsabililor din CNAIR pentru acest deosebit muzeu!”, precizează Asociația Pro Infrastructură.

scroll to top