Închide

Duo-ul preferat din ziua meciurilor: Just Eat Takeaway prelungește parteneriatul cu UEFA

Avatar
pizza, food, takeout

Fotografie de jamesoladujoye pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Firma de livrare de mâncare online Just Eat Takeaway și-a prelungit parteneriatul cu UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League până în 2027, potrivit ESM Magazine.

Prin această inițiativă, numărul total de competiții UEFA susținute de Just Eat Takeaway va ajunge la 11.

Compania va continua să sponsorizeze toate competițiile feminine în cadrul unui ciclu de contractare diferit.

Contractul Just Eat cu toate competițiile feminine, care acoperă cinci competiții, durează până în 2025.

Parteneriat dinamic

“Suntem încântați să continuăm parteneriatul nostru dinamic cu Just Eat Takeaway.com ca partener oficial de livrare de mâncare pentru competițiile de cluburi masculine ale UEFA. Drept urmare, experiența din ziua meciului va continua să fie în beneficiul fanilor, care se pot bucura de confortul de a le fi livrate mesele preferate direct de către Just Eat Takeaway.com la ușa lor, asigurându-se că nu pierd niciun moment al acțiunii. De asemenea, vom continua inițiativele comune în sprijinul misiunii UEFA de a face ca evenimentele și meciurile noastre să fie mai durabile și mai ecologice”, a declarat Guy-Laurent Epstein, directorul de marketing al UEFA.

Contractul prelungit va continua să conducă la creșterea notorietății mărcii Just Eat Takeaway.com, de la panourile LED din perimetrul meciurilor și fundalurile pentru interviurile cu presa până la oportunitățile de activare exclusive.

Acesta include, de asemenea, o sponsorizare de difuzare pentru UEFA Champions League și o expunere premium a mărcii în timpul meciurilor din UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League.

În timpul sezonului 2022-23, Just Eat Takeaway.com a vândut suficiente pizza pentru a umple un stadion sportiv mediu de 200 de ori, clienții din Marea Britanie plasând cel mai mare număr de comenzi, a precizat compania.

‘O potrivire perfectă’

“Fotbalul și livrarea de mâncare sunt o pereche perfectă. Suntem foarte mândri de parteneriatul cu UEFA, deoarece ne oferă o oportunitate unică de a ne implica cu fanii fotbalului, care își pot comanda mâncarea preferată direct de pe platformele noastre locale, în timp ce urmăresc echipele lor preferate jucând în cele mai importante turnee europene de fotbal. Parteneriatul continuă să producă rezultate fantastice pentru brandul nostru, stimulând vizibilitatea, recunoașterea și percepțiile pozitive ale Just Eat Takeaway.com pe piețele noastre la nivel global”, a declarat Susan O’Brien, vicepreședinte de brand la Just Eat Takeaway.com.

Just Eat Takeaway.com este prezent pe aproximativ 20 de piețe la nivel global, inclusiv Just Eat în Marea Britanie, Spania și Italia, Lieferando în Germania și Austria și Thuisbezorgd.nl în Olanda.

Afacerea colaborează cu 679.000 de parteneri pentru a livra pentru a servi milioane de clienți din întreaga lume.

Oferă produse locale preferate la pachet, mâncăruri de calitate superioară și produse esențiale de zi cu zi, cum ar fi alimente și produse nealimentare.

scroll to top