Închide

După Bayern Munchen, încă o echipă din Bundesliga nu va mai plăti jucătorii nevaccinați

Avatar
banner, flag, logo

Fotografie de jorono pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Fredi Bobic, directorul sportiv al clubului german Hertha Berlin, a declarat, marţi, că jucătorii echipei care nu sunt vaccinaţi şi sunt nevoiţi să intre în carantină nu vor mai fi plătiţi în perioada respectivă, potrivit News.ro.

“Am hotărât din 2 noiembrie să nu plătim jucătorii nevaccinaţi cât timp sunt în carantină”, a spus Bobic, pentru presa germană.

La începutul lunii trecute, conducerea clubului din Berlin i-a anunţat pe jucătorii nevaccinaţi că trebuie să-şi achite singuri testele PCR, obligatorii conform protocolului sanitar din Bundesliga.

Bayern Munchen a decis, de asemenea, să le reducă salariile jucătorilor nevaccinaţi împotriva Covid-19 şi obligaţi să stea în izolare, precum Joshua Kimmich, plasat în carantină după ce a intrat în contact cu persoane infectate. Kimmich, în vârstă de 26 de ani, a fost plasat în izolare pentru a doua oară, vineri, din cauza unei noi expuneri la coronavirus. Tocmai ieşise din carantină, marţi, după ce a intrat în contact cu coechipierul Niklas Sule, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

Potrivit Bild, oficialii echipei Bayern i-au informat pe Kimmich şi pe patru coechipieri de-ai săi (Serge Gnabry, Jamal Musiala, Eric Maxim Choupo-Moting şi Michael Cuisance) că le vor fi tăiate salariile atunci când vor sta în izolare.

scroll to top