Închide

#AntreprenoRONline: Brand vestimentar românesc lansează o aplicație mobilă. Reduceri mari la achiziții!

Avatar
Dames Aplicatie Mobila

Foto: dames.ro

Timp de citire: 2 minute

Hash Antreprenoronlinebt

  • DAMES este un brand românesc de modă, născut în Iași, cu o prezență de peste 13 ani pe piața din România.
  • Cu o gamă variată de produse imprimate și personalizate pe dimensiunile clientelor, DAMES oferă ținute elegante și feminine la prețuri accesibile.
  • Misiunea DAMES constă în crearea unor ținute deosebite, distincte prin imprimeuri, cu accent pe personalizarea acestora pentru fiecare clientă.

Brandul românesc cu articole vestimentare pentru femei își extinde sfera digitală cu lansarea aplicației mobile ce oferă clienților săi o experiență de cumpărături modernă și personalizată.

Cu o cifră de afaceri de 1.400.000 de euro în ultimul an și 70 de angajați, brandul DAMES este prezent pe piața modei din România din anul 2010, conform retail.ro. Având atelierul la Iași, brandul a devenit cunoscut pentru ținutele de damă elegante și feminine, personalizate pe dimensiunile fiecărei cliente.

În calitate de experți în imprimeria digitală, echipa Dames pune un accent pe utilizarea responsabilă a materialelor textile. Cu tehnologia de imprimare digitala si personalizare pe dimensiunile clientei, brandul minimizează risipa de materiale și oferă produse de calitate, delicate, elegante și la preturi atractive.

Aplicația mobilă Dames are ca scop să dezvolte o comunitate loială în jurul brandului, să fidelizeze clienții existenți și să atragă noi clienți prin oferirea de conținut dedicat. Ușor de utilizat, aplicația conține atât articolele vestimentare ce pot fi comandate, cât și ultimele oferte pentru a fi la curent cu toate noutățile brandului.

De asemenea, aceasta are implementată și o secțiune de mesaje, unde clienții pot trimite întrebări și nelămuriri, iar ulterior, vor primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Lansarea aplicației mobile DAMES vine cu un cadou de bun-venit, clientele beneficiază de o super promoție, 30% reducere la prima comandă făcută din aplicație, cu codul ce va putea fi introdus la ultima etapă a achiziției.

Acesta va fi valabil în prima lună de la lansare, respectiv până la data de 25.10.2023.

Aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit, atât de pe Android, cât și de pe IOS.

***

Noul proiect #AntreprenoRONline își propune să prezinte câteva dintre cele mai reprezentative, interesante și inedite afaceri online românești deschise recent.

Hash Antreprenoronline Full

scroll to top