Închide

Electrica, bună de plată: despăgubiri de aproape 200.000 de lei, din cauza unei pene de curent de acum 9 ani

Avatar
flashlight, blackout, power failure

Fotografie de geralt pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Locuitorii orașului Carei care au rămas fără curent mai multe zile în cursul anului 2015 şi au acţionat Electrica în judecată au primit despăgubiri totale de peste 175.000 de lei, anunţă Primăria Carei pe contul oficial de Facebook, citat de Agerpres.

Cei care au avut calitatea de reclamanţi în procesul în care au solicitat daune societăţii Electrica Furnizare SA pentru pana de curent din primele zile ale anului 2015 au obţinut daune morale în sumă totală de 175.350 lei.

Persoanele care au avut calitatea de reclamanţi în dosarul nr.15600/2011/2016 sunt rugaţi să ia legătura cu Electrica Furnizare SA în vederea stabilirii modului de plată a sumei dispusă de instanţa de judecată.

Cetăţenii în cauză au fost sprijiniţi de Primăria Carei, care a plătit onorariul avocatului ce i-a reprezentat în procesul intentat la Judecătoria Cluj, precizează sursa citată.

O pană de curent a paralizat oraşul Carei în primele zile ale anului 2015. Problemele privind alimentarea cu energie electrică la Carei au fost cauzate de cablurile vechi şi mult subdimensionate. Avaria la reţeaua de alimentare cu energie electrică a afectat aproape jumătate din populaţia oraşului. Trei zile nu a fost curent, iar în a patra zi s-a făcut inventarul pagubelor, fiind multe aparate electrice distruse.

scroll to top