Închide

elefantFest, târg de carte online organizat de Elefant.ro, săptămâna viitoare

Avatar
books, library, read

Fotografie de Marisa_Sias pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Retailerul online Elefant.ro va organizat între 27 și 31 mai 2020 un târg de carte online – elefantFest – menit să vină în sprijinul pieței de carte din România, anunță Retail.ro.

La eveniment, organizatorii așteaptă peste un milion de cititori din toată țara.

Pasionații de lectură vor avea acces la peste 50.000 de titluri în limba română și peste 600.000 în limba engleză, multe noutăți, iar editurile participante vor oferi și ele multe surprize cititorilor. În cadrul evenimentului vor avea loc și lansări de carte.

Mai mult de 40 de edituri românești vor participa la târg, fiecare beneficiind gratuit de un stand digital, pe care îl vor amenaja după plac, în funcție de structura editorială și de stilul vizual specifice.

Pentru cititori, târgul va avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, totul în mediul online. Pasionații de lectură vor putea achiziționa chiar și cărți cu autograf de la autorii preferați, într-o secțiune dedicată.

elefantFest va găzdui și un stand internațional de carte în limba engleză, editată de case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.

”Sperăm ca prin acest târg să oferim o gură de aer industriei de carte, editurilor, partenerii noștri de 10 ani, într-un moment în care nu există posibilitatea de a organiza sau participa la un eveniment tradițional, offline. Toate costurile cu organizarea acestui eveniment vor fi suportate de Elefant.ro”, a declarat Sergiu Chircă, CEO Elefant.ro.

scroll to top