Închide

Sute de mailuri cu fotografii superbe primite pe adresa noastră pentru CONCURSUL UNTOLD

Avatar
Untold Ivan Ana Mioara Timisoara

Foto: Ivan Ana Mioara/Timișoara, la Untold 2023, main stage

Timp de citire: < 1 minut

Impresionant feedback venit din partea voastră, cititorii fideli ai AFACERI.news! Mulțumim! Concursul demarat de noi la finalul celei de-a opta ediție a festivalului UNTOLD, desfășurat la Cluj-Napoca între 3 și 6 august, a avut un impact consistent în rândul Dvs.

După o ediție spectaculoasă a celui mai iubit festival din România, la care au participat petrecăreți din 100 de țări, ecourile încă se mai fac auzite.

Redacția noastră a primit un număr neașteptat de fotografii din partea voastră, a celor ce ați trăit exepriența UNTOLD împreună cu cei 420.000 de participanți din cele 4 zile de festival.

Ne ținem de cuvânt și premiem săptămâna viitoare cu trei cărți de economie cele mai bune trei fotografii trimise de voi pe adresa redacției noastre, info@afaceri.news

Urmăriți așadar site-ul nostru www.afaceri.news, contul de Facebook/afaceri.news și Twitter (X)/afaceri_news pentru a  câștigătorii. Ne vom strădui, de asemenea, să publicăm cât mai multe fotografii din cele trimise pe adresa noastră până vineri, 11 august, ora 11, așa cum anunțam de la debutul concursului.

Fiți cu ochii pe AFACERI.news – Economie. Nu vorbărie.

Ne revedem la Untold 2024!

Untold 2023 Foto Flaviu Marincas
Foto: Flaviu Marincas
scroll to top