Închide

Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi vor să-și vândă una din proprietăți cu 40 de mil. de dolari

Avatar
Ellen Degeneres And Portia Di Rossi Relationship Timeline 12

foto: Shutterstock

Realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres şi soţia ei, actriţa Portia de Rossi, au scos la vânzare, pentru 40 de milioane de dolari, o proprietate din Montecito (California), scrie Los Angeles Times.

Proprietatea cu vedere la ocean are o suprafaţă de patru hectare şi cuprinde mai multe structuri, care însumează aproximativ 3.300 de metri pătraţi, curte cu terasă şi piscină.

Cele două au cumpărat-o în 2019 pentru 27 de milioane de dolari. Ele au extins complexul, cumpărând o proprietate alăturată pentru 1,9 milioane de dolari, şi i-au adus mai multe îmbunătăţiri.

În ultimele două decenii, DeGeneres – implicată recent într-un scandal privind mediul de lucru considerat „toxic” din cadrul emisiunii ei – şi de Rossi au deţinut mai multe proprietăţi în sudul Californiei, majoritatea în regiunea Los Angeles. Cuplul a păstrat rareori o proprietate mai mult de doi ani, deseori alegând să le renoveze şi să le vândă pentru un preţ mai mare decât cel de cumpărare.

În portofoliul lor de proprietăţi se numără o vilă din Beverly Hills, cumpărată pentru 42,5 milioane de dolari, cumpărată anul trecut de la Adam Levine, şi un alt complex, mai mic, în Montecito.

scroll to top