Închide

Elon Musk vorbește despre 2022: roboți umanoizi, criptomonede, surse de energie și droguri

Avatar
Elon Musk Fumând Cannabis 2

Foto: evz.ro

Timp de citire: 2 minute

Privind spre viitor, miliardarul preconizează că umanoizii robotici vor face parte în curând din viața noastră. Elon Musk, CEO-ul Tesla, a oferit previziunile sale pentru anul 2022 în timpul unei discuții de o oră la Conferința CODE 2021 din Los Angeles, potrivit Marca.

Elon Musk a discutat o serie de probleme, care, în opinia sa, vor ieși în evidență pe parcursul acestui an.

În opinia sa, criptomonedele vor deveni tot mai populare în întreaga lume, întrucât a susținut că aceste monede sunt mai fiabile decât cele actuale, care sunt controlate de o rețea.

„În prezent, câțiva oligarhi controlează temeliile banilor”, a spus Musk.

CEO-ul Tesla a abordat cererea de energie ca pe o altă potențială problemă, prezicând că cererea de energie se va dubla în câțiva ani. Elon Musk a sugerat alternative care sunt deja luate în considerare, cum ar fi energia nucleară.

Drogurile a fost, de asemenea, un subiect pe care Elon Musk l-a abordat, CEO-ul Tesla susținând că atât societatea, cât și sistemul juridic vor fi mai permisivi cu consumul de substanțe psihoactive.

Privind spre viitor, miliardarul preconizează că umanoizii robotici vor face parte în curând din viața noastră.

Elon Musk a încheiat subliniind relevanța tehnologiei sale Starlink în viitor, întrucât spune că internetul prin satelit va fi esențial pentru a oferi oamenilor din zonele rurale acces la internet la viteze mari de conectare.

Acțiunile companiei Tesla au crescut cel mai mult în prima zi a anului de cotații bursiere, după ce livrările din trimestrul al patrulea au stabilit un nou record. Toate așteptările pieței au fost depășite, iar Elon Musk și-a manifestat bucuria în stilul caracteristic, pe Twitter. Acțiunile companiei au crescut cu 9 la sută, luni, la deschiderea pieței americane.

Producătorul american de vehicule electrice premium Tesla a anunțat că a livrat aproape un milion de vehicule în 2021, aproape dublu față de anul anterior. Este un record la care nu s-a așteptat nimeni, nici mai marii companiei fondate de miliardarul american Elon Musk. O performanță cu atât mai remarcabilă având în vedere dificultățile de anul trecut de legate de aprovizionarea cu materii prime.

scroll to top