Închide

Filmul „Gran Turismo” a depăşit „Barbie” generând în weekend venituri de 17,3 milioane de dolari

Avatar
This Is How The Gran Turismo Movie Will Avoid Being

sursa: www.ruetir.com

Timp de citire: 2 minute

Filmul „Gran Turismo”, produs de Sony, a debutat pe primul loc şi a depăşit la limită concurenţa, generând venituri de 17,3 milioane de dolari la box office-ul nord-american. „Barbie” este în urma sa, cu încasări de 17,1 milioane de dolari.

Filmul are un buget de producţie de 60 de milioane de dolari. Regizat de Neill Blomkamp, cunoscut pentru „District 9”, filmul se concentrează în jurul lui Jann Mardenborough, un tânăr a cărui dragoste pentru jocul video pentru PlayStation „Gran Turismo” îi permite să reuşească în lumea curselor auto. Filmul îi are în distribuţie pe Archie Madekwe, David Harbour şi Orlando Bloom şi a primit recenzii mixte. Variety l-a caracterizat ca fiind „un film despre maşini de curse care ţine publicul în tensiune”.

În ceea ce priveşte „Barbie”, fenomenul de box office se îndreaptă spre venituri de 600 de milioane de dolari în Statele Unite, după ce a obţinut 594,8 milioane de dolari în weekend. Filmul a depăşit deja „The Super Mario Bros. Movie” pentru a deveni lansarea naţională cu cele mai mari încasări din 2023.

În al doilea weekend, „Blue Beetle” a obţinut 12,8 milioane de dolari. Lansarea Warner Bros. şi DC Films a avut încasări de 46,3 milioane de dolari pe plan intern – un rezultat dezamăgitor pentru un film a cărui producţie a costat peste 100 de milioane de dolari (plus alte milioane de dolari în marketing).

„Oppenheimer”, de la Universal, a prins locul al patrulea, cu 9 milioane de dolari. Filmul despre viaţa fizicianului J. Robert Oppenheimer a obţinut în America de Nord suma extraordinară de 300,1 milioane de dolari, fiind al treilea film cu cele mai mari încasări pe plan intern al lui Christopher Nolan. Doar „The Dark Knight” şi „The Dark Knight Rises” au avut rezultate mai bune. Este, de asemenea, al cincilea film cu cele mai mari încasări din 2023 în Statele Unite, depăşind „The Little Mermaid”.

„Teenage Mutant Ninja Turtles” de la Paramount completează topul primelor cinci filme, cu 6,1 milioane de dolari, încasările interne ale aventurii animate ajungând la 98,1 milioane de dolari.

scroll to top