Închide

Fiscul, în control la Federația Română de Fotbal, CJ Neamț și mai multe primării

Avatar
collector, documents, office

Fotografie de Angelo_Giordano pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat marţi că echipele de control ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) au demarat un control la Federaţia Română de Fotbal. Totodată, Inspecţia Economică din minister derulează controale la Primăria Sectorului 1, Consiliul Judeţean Neamţ şi urmează şi alte primării, a spus Cîțu.

”Inspecţia Economică din Ministerul de Finanţe face controale la mai multe primării. Am început anul trecut cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Am trimis deja primul raport către DNA, aşteptăm şi finalizarea celorlalte rapoarte”,

a declarat Florin Cîţu, citat de Adevărul.ro.

Ministrul Finanţelor a precizat că zilele trecute a fost trimisă Inspecţia Economică la cererea primarului Sectorului 1 către Primăria Sectorului 1, iar în acest moment este derulat un control. Ministrul spune că, din câte știe, mai sunt și alte primării din București care vor cere controale în zilele următoare.

Florin Cîţu a mai precizat că acum aproape o lună Inspecţia Economică a fost trimisă în control la Consiliul Judeţean Neamţ, la cererea prefectului şi sunt aşteptate rezultatele acelui control.

Ministrul de Finanţe a mai anunţat că în data de 17 noiembrie echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma ”informaţiilor apărute în spaţiul public”, fără a da mai multe detalii. „În acest moment se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat în vom face public”, a conchis Cîţu.

scroll to top