Închide

FOTO Un nou concept de magazin de la H&M. Unde este situat și cum arată?

Avatar
H&m Amsterdam 3
Timp de citire: < 1 minut

După o renovare amplă, H&M și-a redeschis recent magazinul emblematic din Amsterdam pe Kalverstraat, o stradă comercială aglomerată din cel mai cunoscut oraș oandez. Cu noul concept de magazin, retailerul pune accent pe durabilitate și pe elementele locale. Serviciile de închiriere și reparații reprezintă ineditul conceptului.

În magazinul situat în monumentala clădire Bonneterie, H&M oferă, printre altele, un serviciu de închiriere. Clienții pot închiria articole de îmbrăcăminte din colecțiile anterioare și actuale, conform Retail Detail.

H&m Amsterdam 5

Există, de asemenea, un departament de „reparații și refacere” unde îmbrăcămintea veche poate fi reparată, modificată sau poate servi drept bază pentru un articol nou.

H&m Amsterdam 2

Pentru colectarea hainelor vechi, există „coșuri inteligente de reciclare” cu ecrane digitale care oferă clientului informații. H&M va adăuga, de asemenea, un scor de sustenabilitate produselor.

H&m Amsterdam 1

Clienții pot găsi dulapuri pentru serviciul de colete Budbee în subsol pentru colectarea sau returnarea comenzilor online. H&M folosește, de asemenea, diverse elemente locale. De exemplu, puteți avea hainele personalizate cu imprimeuri de la artiști, vedete și muzee din Amsterdam, relatează FashionUnited.

O zonă specială pentru copii inspirată din filmele Disney tronează la loc de cinste în centrul magazinului conceptual.

H&m Amsterdam 4

Gama produselor din noul magazin-concept din Amsterdam include și mărci locale independente, inclusiv Shop Ateljé și Atelier des Femmes.

scroll to top