Închide

Gala ”Împreună protejăm România” – Premiul de Excelență pentru directorul general al Transgaz

Avatar
Ateneu Sala Mare

Sala Mare a Ateneului Român.

Timp de citire: 2 minute

Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică organizează, în această seară, la Ateneul Român, Gala Excelenței ”Împreună protejăm Romania”. Evenimentul, organizat sub egida Academiei Române, cu sprijinul Filarmonicii ”George Enescu”, este dedicat ”performanțelor și implicării personalităților și companiilor în găsirea de soluții pentru depășirea crizei COVID-19, ca un mesaj de încurajare și apreciere față de implicarea tuturor într-un efort comun în lupta cu temutul și necunoscutul inamic ce a zdruncinat ordinea mondială”.

În cadrul Galei ”Împreună protejăm Romania” sunt premiate personalități și companii care au oferit modele de bune practici, soluții și idei de depășire a crizei COVID-19, care a afectat întreaga omenire.

Evenimentul a scos în evidență liderii care au manifestat solidaritate într-un moment decisiv pentru viitorul omenirii, identificând creatorii, inovatorii, spiritele libere, dar și pragmatismul – uneori apăsător – care fac posibil viitorul.

Personalitățile nominalizate pentru a primi Premiile de Excelență au fost selectate de un juriu prestigios, alcătuit din Tudorel Andrei – președintele Institutului Național de Statistică, Crina Sinescu – șefă de secție la Clinica de Cardiologie a Spitalului ”Bagdasar-Arseni”, Mihnea Costoiu – Rectorul Universității ”Politehnica” București, Nicolae Istudor – Rectorul Academiei de Studii Economice (ASE) din București, Gelu Duminică – directorul executiv al Agenției de Dezvoltare Comunitară ”Împreună”, Adrian Vasilescu – Consultant de Strategii al Băncii Naționale a României, Costel Negricea – Rectorul Universității Româno-Americane și Acad. Lucian Liviu Albu – Directorul Institutului de Prognoză Economică.

Președintele de Onoare al Juriului este Diana-Loreta Păun – Consilier Prezidențial, Departamentul de Sănătate Publică.

În cadrul Galei, Directorul General al companiei Transgaz SA, Ion Sterian, va primi ”Premiul de Excelență pentru Vocația Marilor Proiecte pentru Siguranța Națională a României”.

Gala Excelenței ”Împreună protejăm România” reprezintă aprecierea și respectul societății pentru toți cei care au reușit să depășească momentele critice ale lui 2020, pentru toți cei care pun umărul la construirea istoriei, prin adaptarea la condițiile nefavorabile actuale, pentru că adaptarea rămâne, pentru omenire, singura cale de a merge mai departe, capacitatea de adaptare rapidă la provocările crizei fiind cea care va face în final diferența între învingători și învinși, notează organizatorii.

scroll to top