Închide

Gap va stoca articole de îmbrăcăminte ale casei de lux Balenciaga, concepute pentru Kanye West

Avatar
Gap Clothing Store

foto: Retail Asia

Timp de citire: 1 minut

Kanye West (Ye), Gap și Balenciaga: acest trio unic își va uni forțele. Începând din iunie, retailerul Gap va stoca articole de îmbrăcăminte ale casei de lux Balenciaga, concepute pentru Ye.

Cândva cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din America, Gap se luptă de ani de zile și face încercări frenetice de a-și întineri imaginea. Una dintre aceste încercări este o colaborare cu Yeezy, marca de îmbrăcăminte a rapperului Kanye West (numit acum Ye). Anul trecut, cei doi au intrat într-un parteneriat de zece ani, care s-a lansat imediat cu succes cu o colecție de hanorace. Hanoracele de 90 de dolari au fost semnate de Ye și au devenit rapid obiect de colecție pe site-urile de revânzare, relatează RetailDetail.eu.

Din moment ce Kanye West și Kim Kardashian, fosta lui soție, au fost și ei agenți de publicitate importanți pentru marca de bunuri de lux Balenciaga de ani de zile, o trinitate se conturează acum. Începând din iunie, Yeezy x Gap va vinde și o gamă de articole de îmbrăcăminte concepute de Balenciaga și directorul său de creație Demna Gvasalia. Pentru Gap, înseamnă un pas fără precedent către lux, în timp ce Balenciaga se îndreaptă în direcția retailului de masă, ceea ce este excepțional.

Colaborările între jucători aparent contradictori sau chiar concurenți apar din ce în ce mai mult în peisajul comerțului cu amănuntul. La urma urmei, a fi mare astăzi nu este o garanție a supraviețuirii. Cei care supraviețuiesc sunt cei care se pot adapta cel mai bine la schimbare. Dar nimeni nu mai poate face asta de unul singur. Coopetiția – o contracție a concurenței și a cooperării – schimbă așadar regulile și oferă perspective oportuniste tuturor celor implicați.

scroll to top