Închide

Geekbench confirmă existența Google Pixel Fold. Când se lansează și ce preț va avea?

Avatar
Pixel Fold Mockup Displays 01

Foto: techradar.com

Timp de citire: < 1 minut

Deși până acum existau doar zvonuri despre existența lui, telefonul Google Pixel Fold există și se află în producție, aspect confirmat de platforma Geekbench, care a oferit și câteva specificații esențiale, potrivit Go4IT.

Fispozitivul, care probabil este încă la stadiul de prototip, pare să folosească același procesor Google Tensor regăsit și pe telefoanele Pixel 6 / Pixel 6 Pro, respectiv CPU cu două nuclee de înaltă performanță setate la 2.8GHz, încă două nuclee de nivel mediu cu frecvență la 2.25GHz și patru nuclee optimizate pentru eficiență, funcționând la 1.8GHz. Unitatea GPU este din seria Mali G78. Configurația este completată cu 12GB memorie RAM, telefonul părând să aibă variante atât cu 256GB dar și 512GB stocare internă.

Sistemul de operare folosit este Android 12L, special optimizat de Google pentru dispozitive cu ecran mare și telefoane pliabile.

În ceea ce privește calendar de lansare, sursele cred că Pixel Fold va apărea odată cu lansarea următoarei generații de telefoane Pixel, modelul pliabil apărând ca o alegere opțională extra-premium.

De asemenea, potrivit Phone Arena, este posibil ca Google Pixel Fold să aibă un cost de lansare de 1,499 – 1,799 dolari.

scroll to top