Închide

Heinz și Mattel fac echipă pentru sosul „Barbiecue”

Avatar
Heinz Barbiecue

sursa: www.foodbev.com

Timp de citire: < 1 minut

Heinz s-a asociat cu Mattel pentru a lansa o ediție limitată de sos „Barbiecue”: o maia vegană roz cu sos de grătar, pentru a sărbători cea de-a 65-a aniversare a mărcii Barbie, transmite FoodBev.

Sosul a fost lansat în Marea Britanie și Spania, în urma unui teaser online al conceptului de la Heinz anul trecut.

Inovația afumată, fără lactate conține extract de sfeclă roșie pentru a obține culoarea „Roz Barbie”. Thiago Rapp, directorul pentru creșterea gusturilor la Heinz, a spus că marca „trebuia să facă din asta realitate” după reacția fanilor la teaserul său pe rețelele sociale în 2023.

El a adăugat: „Întotdeauna căutăm modalități de a inova și de a oferi fanilor noștri ceea ce își doresc și suntem încântați să putem aduce la viață acest parteneriat emblematic cu Mattel”.

Ruth Henriquez, șeful departamentului de produse de larg consum, publicații și LBE Mattel EMEA a comentat: „Vara trecută, am lucrat rapid cu Heinz pentru a aduce la viață perspectiva unui sos Heinz Classic Barbiecue în formă digitală, așa că acum este atât de interesant să putem pune produsul fizic în dulapurile noastre de bucătărie”.

„Această colaborare întruchipează spiritul de inovație și distracție pentru care atât Mattel, cât și Heinz sunt cunoscuți și abia așteptăm ca fanii să se bucure de acest produs delicios și unic.”

Heinz a făcut acum 5.000 de sticle disponibile pe site-ul său Heinz to Home. O serie limitată va fi disponibilă și în magazinele Tesco din 17 aprilie, urmată de Ocado și alți retaileri din mai, cu un preț de 3,39 GBP.

scroll to top