Închide

Hoțul sacului de bani din mașina Poștei a fost prins. Banii “nu prea” îi aparțineau

Avatar
Catuse Politia Romana
Timp de citire: 2 minute

Poliţiştii oraşului Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, l-au depistat, vineri, în Ploieşti, pe bărbatul de 20 de ani bănuit de furtul unui sac cu bani din maşina Poştei Române. Acesta a ridicat din umeri, declarând că “banii nu prea” îi aparțin, fiind luați “de la muncă” – VIDEO AICI.

“Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, urmând ca ulterior să fie stabilită valoarea acestora”, informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la acest moment bărbatul se află în custodia poliţiştilor din Chitila, fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Tânărul de 20 de ani suspectat că a furat sacul din maşina Poştei le-a spus anchetatorilor că are în rucsacul pe care-l avea asupra sa ”nişte bani”.

Întrebat de unde are banii, tânărul afirmă: ”De la muncă. Am lucrat, nu mai lucrez”.

De asemenea, întrebat dacă banii sunt ai săi, suspectul răspunde: ”Nu prea”.

Suspectul a fost prins vineri la Ploieşti.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a primit o sesizare, pe 1 noiembrie, conform căreia dintr-o autoutilitară a Poştei Române care transporta bani a dispărut un sac în care se afla suma de 278.000 lei.

Cel care a sesizat dispariţia sacului este şoferul autoutilitarei, iar principalul suspect este însoţitorul său.

“La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11,47, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11,40, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac ce aparţine Poştei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii din Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate”, anunţa IPJ Ilfov.

scroll to top