Închide

În Regatul Unit, discounterul german Aldi și-a încheiat parteneriatul cu Deliveroo

Avatar
Aldi Xxl1

Foto: Aldi Süd

Timp de citire: < 1 minut

Discounterul german Aldi și-a încheiat parteneriatul cu Deliveroo pentru livrarea de produse alimentare la domiciliu în Regatul Unit. Lanțul vede un viitor mai profitabil pentru click & collect în propriile magazine.

Aproximativ o sută dintre cele 950 de magazine Aldi britanice au oferit livrări la domiciliu prin Deliveroo de la izbucnirea coronapandemiei. Acum, parteneriatul se apropie de final, deoarece lanțul de retail dorește să se concentreze pe propriul serviciu click & collect.

Lanțul de retail nu spune care este motivul exact al deciziei, dar cert este că livrarea la domiciliu a produselor alimentare este totuși mult mai puțin profitabilă, potrivit RetailDetail.eu.

„Am decis să încheiem încercarea noastră cu Deliveroo pentru a ne concentra pe serviciul nostru click-and-collect, care rămâne oferit în peste 200 de magazine din toată țara”, a spus Aldi într-un comunicat.

Joia trecută, Deliveroo a raportat că vânzările în ultimul trimestru din 2021 au crescut cu 36 %. În comparație cu rata anuală de creștere de 67 %, s-a înregistrat însă o încetinire semnificativă.

scroll to top