Închide

#InvestimÎnRomânia: Fika18, noua afacere a antreprenorilor de la 5 to go și Cereal Crunch

Avatar
croissants, jam, breakfast

Fotografie de JESHOOTS-com pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu au pariat în 2020 pe conceptul lansat de Armand Sima și Cătălina Opriș, devenind co-acționari, iar brandul Fika18 a intrat pe linie dreaptă de extindere: a fost deschis primul magazin concept pe Calea Victoriei, o zonă centrală premium.

Sub hashtag-ul #InvestimînRomânia, redacția afaceri.news continuă seria de materiale care prezintă idei autohtone de afaceri, antreprenori curajoși și afaceri românești din toate ramurile economice și din toate regiunile țării.

Cei trei antreprenori din spatele Cereal Crunch au investit într-un concept de croissanterie și au deschis pe Calea Victoriei 101 prima locație Fika18, în parteneriat cu 5 to go.

În luna martie este programată deschiderea unei noi locații în București, pe strada Lipscani nr. 3, iar apoi va urma a treia locație Fika18, deschisă în sistem de franciză. Armand Sima, fondatorul conceptului de croissanterie Fika18,  a rămas acționar și este în continuare expertul direct implicat în producția croissantelor gourmet.

Toate produsele Fika18 sunt fabricate în laboratorul propriu din ingrediente proaspete, de calitate superioară, iar termenul lor de valabilitate este de 24 de ore. Oferta cofetăriei premium curpinde de la croissante clasice, cu unt, până la cele dulci, cu creme de ciocolată, tiramisu, cheesecake, zmeură, mango și fructul pasiunii, lime și busuioc sau fistic.

Mai mult, din 20 februarie oferta se lărgește cu un nou sortiment: croissant cu caramel sărat, iar în viitorul apropiat va fi lansat și unul cu amestec de cremă de alune. Cele mai apreciate arome, în topul preferințelor sunt: fistic, cheese cake, migdale și zmeură, mango și fructul pasiunii, ciocolată albă și neagră, cele 5 sortimente însumând 75% din cota de vânzări a magazinului de la deschidere recentă.

Produsele Fika18 vor fi livrate și către o listă selectivă de locații HoReCa.Produsele vor fi disponibile în curând și pe platformele de delivery, prin aplicațiile Glovo, Bolt, Foodpanda, Tazz by eMAG și Takeaway, conform retail.ro.

***

Proiectul #InvestimînRomânia se dorește unul de natură să încurajeze investițiile în România, menținerea capitalului în țară, păstrarea locurilor de muncă la noi acasă și dezvoltarea regională de durată.

Dacă proiectul vostru se încadrează obiectivelor enunțate mai sus, suntem deschiși să popularizăm orice companie mare sau mică, IMM sau antreprenor din orice domeniu economic. Trimiteți datele sumare despre proiect pe adresa info@afaceri.news și vă vom contacta cu celeritate.

Avem încredere în România, #InvestimÎnRomânia!

scroll to top