Închide

Isterie pe o șosea din California: oamenii s-au înghesuit să ajungă la banii căzuți din cer

Avatar
Cash Frenzy

Sursa foto: ABC7.

Timp de citire: < 1 minut

Zeci de șoferi care tranzitau o autostradă din California vineri dimineața au avut surpriza să se trezească pe drum cu bani căzuți din cer. Sacii de bani au căzut dintr-un camion blindat pe o autostradă din sudul Californiei, după ce ușile securizate ale acestuia s-au deschis dintr-un motiv rămas încă nedeslușit, scrie Associated Press.

Incidentul a avut loc pe autostrada Interstate 5 în apropiere de orașul Carlsbad, în timp ce camionul se îndrepta dinspre San Diego către un birou al Federal Deposit Insurance, au declarat autoritățile.

”Una dintre uși s-a deschis și au căzut sacii cu bani”, a spus sergentul Curtis Martin din cadrul patrulei de pe autostrada californiană care a ajuns la fața locului.

Câțiva dintre saci s-au deschis, iar banii – în principal bancnote de 1 și 20 de dolari – s-au împrăștiat pe toată lățimea autostrăzii, creând haos în trafic.

Într-un videoclip postat online, se vedeau mai mulți oameni râzând mirați de incidentul la care au asistat și țopăind bucuroși cu mulțimi de bani în mâini, după ce îi culeseseră de pe drum.

Bucurie de scurtă durată

Două persoane au fost arestate la fața locului, iar sergentul Curtis Martin i-a avertizat pe toți cei care au luat bani de pe autostradă că ar putea fi acuzați penal.

Martin a mai spus că incidentul este investigat în continuare de FBI și de California Highway Patrol (CHP). Prin urmare, toți cei care s-au crezut norocoși și au luat din banii căzuți din camionul blindat sunt invitați să îi predea autorităților.

Până vineri după-amiaza, peste zece persoane returnaseră banii culeși de pe drum, potrivit San Diego Union-Tribune.

scroll to top