Închide

Izgonit de pe Twitter și Facebook, Trump se întoarce pe rețelele sociale cu propria platformă 

Avatar
donald trump, twitter, social media

Fotografie de GDJ pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Fostul președinte american Donald Trump, suspendat de Twitter, Facebook și alte platforme de socializare după atacul din 6 ianuarie asupra Capitolului, intenționează să își lanseze propria platformă în două-trei luni, a declarat unul dintre consilierii săi principali pentru Fox News.

Jason Miller, un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump pentru alegerile din 2020, a declarat că Trump va intra din nou în spațiul social media cu o nouă platformă proprie care va „redefini complet jocul”, scrie Reuters.

Miller nu a furnizat alte detalii și niciun comentariu nu a fost disponibil imediat de la oficialii din cadrul Organizației Trump.

Săptămâna trecută, Twitter a declarat că va solicita opinii publice cu privire la momentul și modul în care ar trebui să interzică liderii mondiali, spunând că își revizuiește politica și analizează dacă liderii ar trebui să respecte aceleași reguli ca și ceilalți utilizatori.

Twitter, Facebook și alții au fost supuse controlului pentru modul în care gestionează conturile politicienilor și oficialilor guvernamentali după suspendarea lui Trump pentru incitare la violență.

Facebook, care l-a suspendat pe Trump pe termen nedefinit în ianuarie, a cerut consiliului său de supraveghere independent să decidă dacă interdicția ar trebui păstrată.

scroll to top