Închide

Portret de liberal comasat: Marcel ”Limbă Fină” Boloș îi mulțumește ministrei Educației că i-a mărit leafa

Avatar
Ellie

Fotografie de James Barker pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, i-a mulțumit în termenii cei mai elogioși și lingușitori ministrei Educației, Ligia Deca, pentru majorarea salariilor din învățământ, precizând că o face în calitatea sa de profesor universitar. Declarațiile au fost făcute joi, la un eveniment dedicat Zilei Educației Financiare, organizat de Ministerul Educației, scrie publicația de specialitate Edupedu.ro.

”Vă vorbesc în calitate de ministrul al Finanțelor, dar și de profesor universitar, în care simțim cu toții îmbunătățirea reală a sistemului nostru de remunerație, iar din acest punct de vedere nu putem decât să adresăm, încă o dată, felicitări doamnei ministru, echipei dumneaei și rolului activ pe care îl are Misterul Educației în procesul educațional. De asemenea, trebuie să nu uităm la acest ceas aniversar și de eforturile pe care le-au făcut Ministerul Educației, Guvernul României, Ministerul Finanțelor pentru ca sistemul de remunerare al cadrelor didactice și al tuturor celor care participă la sistemul nostru educațional să fie mult îmbunătățit”, a spus Marcel Boloș.

Evenimentul dedicat Zilei Educației Financiare, organizat de Ministerul Educației, a avut loc joi, 11 aprilie, cu scopul de a fi prezentată Strategia Națională de Educație Financiară (SNEF) 2024 – 2030, ”document ce reprezintă dovada angajamentului de țară în ceea ce privește creșterea nivelului educației financiare la nivel național”.

La eveniment au fost prezenți ministrul Educației, Ligia Deca, și ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

scroll to top