Închide

Liderul RCA, cu o treime din automobilele înmatriculate, victorie surpriză în instanță

Avatar

Foto: cars.ro

Timp de citire: < 1 minut

City Insurance, liderul RCA, scapă de majorarea de capital de 16,5 mil euro și de reanalizarea a 100.000 de dosare. City Insurance, liderul pieței de asigurări și societatea care are în portofoliu circa o treime din automobilele înmatriculate în România, obține o victorie importantă la Curtea de Apel București.

Aflată în plin conflict cu organizații ale service-urilor și cu unele organizații ale transportatorilor, care cer tocmai sancționarea asigurătorului pentru neplata la timp și integral a daunelor, City obține suspendarea executării măsurilor și sancțiunilor decise de ASF, la începutul acestui an, în legătură cu activitatea firmei.  Potrivit afirmațiilor făcute de proprii avocați în fața instanței, cea mai mare povară de care City scapă temporar este reanalizarea a circa 100.000 de dosare de daună.

Majorarea de capital impusă de ASF, în valoare de 16,5 milioane de euro,  a fost și ea suspendată temporar.

Un al treilea aspect a cărui aplicare a fost comntestată  cu succes de către City Insurance a fost amenda de 100.000 de lei dată de ASF în principal pentru nereguli în ceea ce privește constituirea rezervelor de daună.

Mai multe aici...
scroll to top