Închide

Noroc chior: Un bărbat din Michigan a câștigat pentru a doua oară jackpot-ul de 4 milioane $

Avatar
06.04.20 150000000 Payout 4m Mark Clark Monroe County

foto: milotteryconnect.com

Cei mai mulți oameni nu reușesc să câștige la loterie contravaloarea biletului de 30 de dolari, iar un bărbat din Michigan a plecat cu 4 milioane de dolari … de două ori!

“Nu crezi că vei câștiga milioane vreodată și cu siguranță nu crezi vreodată că s-ar putea întâmpla de două ori”, a spus Mark Clark, din South Rockwood, Michigan, după ultima sa victorie din această lună. “Este greu să exprim în cuvinte ceea ce simt.”

Clark are 50 de ani. Povestea norocului lui începe acum trei ani.

La acea vreme, el livra combustibil la o benzinărie din Hudson, Michigan. A cumpărat un bilet de loterie instant și a răzuit codul de bare. Pe bilet scria să contacteze un funcționar – și s-a conformat.

“În timp ce vorbeam, el a răzuit restul biletului și apoi m-a privit cu o privire șocată și mi-a spus: „ Mark, tocmai ai câștigat 4 milioane de dolari! “, a spus Clark acum 3 ani.
S-a urcat din nou în camion și s-a dus la casa tatălui său, pentru a-i da vestea, iar la scurt timp după, s-a pensionat.

Derulăm înainte cu viteză până la iunie 2020.
Din nou, Clark a cumpărat un bilet de loterie instant – și din nou, a câștigat. Din nou, 4 milioane de dolari.

“Am răzuit biletul în magazin cu o monedă pe care tata mi-a dat-o acum aproximativ 10 ani”, a spus el, potrivit unui comunicat al Loteriei din Michigan.

“L-am pierdut pe tata acum un an după multe lupte cu boala și nu mă pot abține să cred că poate acea monedă norocoasă m-a ajutat să câștig acum.”

El spune că se va întoarce la vechea sa viață liniștită. Vechea sa viață liniștită de pensionare și pescuit, adică.

“Eu și tata obișnuiam să pescuim împreună și aveam amintiri minunate, așa că premiul mă va ajuta să continuu cu pescuitul și să mă bucur de timpul cu fiul meu și familia.”

“Am avut o mulțime de suișuri și coborâșuri în viața mea, dar acum totul este uimitor”, a spus Clark.

Jucătorii loteriei au câștigat mai mult de 169 de milioane de dolari, jucând o sumă totală de 150.000.000 de dolari, de la lansarea acestui joc în februarie 2018. Fiecare bilet de 30 de dolari a oferit jucătorilor o șansă de a câștiga premii cuprinse între 30 și 4 milioane de dolari.

Biletele instant ale loteriei pot fi achiziționate dintr-un număr de 10.500 de locații ale retailerilor din toată țara.

 

 

scroll to top