Închide

Melinda Gates își lingile rănile după divorț într-o insulă din Caraibe. Cât costă cazarea?

Avatar
Calivigny Island

Foto: exceptionalvillas.com

Timp de citire: 2 minute

Melinda Gates, fosta soţie a lui Bill Gates, s-a retras pe o insula din Caraibe, alături de copii, unde a închiriat o locuinţă de lux. Cu o întindere de 80 de hectare, insula găzduieşte doar 5 reşedinţe, unde se pot caza aproximativ 40 de turişti şi se recomandă ca „Paradisul absolut pentru superbogaţi”, scrie The Independent. 

Insula privată pe care s-a refugiat fosta soţie a fondatorului Microsoft se numeşte Calivigny şi aparţine Grenadei, iar Melinda Gates ar fi ales să se izoleze în acest paradis tropical pentru a scăpa de presiunea mass-media pe care a simţit-o după anunţul divorţului de Bill Gates.

Melinda se pare că a închiriat întreaga insulă pentru familie, copii și stafful din jurul acestora, mai puțin pentru Bill, desigur. Suma plătită conform surselor The Independent ar fi de circa 132.000 de dolari pe noapte pentru toată lumea și tot confortul.

Vacanta Melinda Gates
De data aceasta, Bill Gates nu a mai fost invitat în vacanță cu familia. Colaj foto: Daily Mail

Copiii cuplului pare că erau „foarte supărați” pe tatăl lor, așa că nu a fost invitat, spun sursele, fără să împărtășească motivul supărării, care e lesne de înțeles. Când avocații i-au oprit să anunțe vacanța, Melinda și copiii erau deja plecați oricum, potrivit surselor.

Locaţia în care s-a cazat Melinda are vedere la ocean, mobilier de lux, băi de marmură, piscină, jacuzzi, jet ski şi catamaran sau canoe la dispoziţie pentru explorarea insulei.

Bill şi Melinda Gates au anunţat pe 3 mai că vor divorţa, după 27 de ani de căsnicie. Separarea cuplului de filantropi-miliardari este văzută ca una dintre cele mai scumpe din lume, după divorţul de acum câţiva ani dintre Jeff Bezos, fondatorul Amazon, şi fosta sa soţie, MacKenzie Scott. Cei doi vor continua să colaboreze în cadrul Fundaţiei Bill şi Melinda Gates.

scroll to top