Închide

Narativo, brandul românesc sinonim cu relaxarea, lansează produse noi – pentru relaxare activă

Avatar
Dsc09699

Sursa foto: Narativo.

Timp de citire: < 1 minut

Brandul românesc online de decorațiuni home & deco și accesorii Narativo, specializat în articole pentru relaxare (pufi, beanbags, perne, hamace etc.), a lansat un produs nou, destinat relaxării active: o colecție de colanți potriviți atât pentru activitățile sportive, cât și asortați la o ținută casual, potrivit reprezentanților Narativo.

Colanții Narativo sunt realizați integral în studio-ul de creație al companiei, in-house, cu designeri de casă. Pattern-urile pline de culoare, materialele de top și posibilitatea purtării lor în orice situație îi face o alegere ideală.

”Îşi păstrează forma. Perfect fit. Stretch dublu. Protecție UV. Rezistență ridicată la creme și uleiuri. Oriunde vrei să mergi azi, we got you”, sună promisiunea Narativo.

Colanții sunt creați dintr-un material de calitate superioară, foarte plăcut la atingere, cu transparență redusă, ce oferă o susținere optimă în timpul activităților sportive. Aceștia modelează corpul, datorită compresiei musculare de nivel înalt, oferite de utilizarea de materiale textile și tehnologii de imprimare certificate.

Colanții Narativo pot fi purtați nu doar la sport, ci și în ținute casual, putând fi asortați cu diferite piese vestimentare din garderoba fiecărei femei.

În materie de sustenabilitate, Narativo utilizează tehnologii de ultimă generație, cu un consum redus de energie, iar materialele folosite provin din producția internă în proporție de 80 %, iar restul de 20% din Uniunea Europeană.

Dsc09336

Dsc08867

Dsc07734

Dsc06908

scroll to top