Închide

Narativo lansează pachetele ”business” de Crăciun, surprize dedicate partenerilor de afaceri

Avatar
33.10

Sursa foto: Narativo.

Timp de citire: < 1 minut

Brandul românesc online de decorațiuni home & deco și accesorii Narativo, specializat în articole pentru relaxare (pufi, beanbags, perne decorative, hamace, colanți, genți cosmetice, buff-uri etc.), lansează oferta de tip ”corporate” de produse personalizate pentru business-uri, cadouri cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă dedicate angajaților și partenerilor de afaceri.

Pentru noi toți, Sărbătorile de Iarnă, Crăciunul și Anul Nou, reprezintă una dintre cele mai speciale perioade din an. Pe lângă tradițiile și frumusețea acestor sărbători, bucuria tuturor constă și în oferirea de cadouri celor dragi, prilej de a întări relațiile de prietenie și colaborare cu angajații sau parteneri de afaceri.

Toate produsele de la Narativo destinate pachetelor ”corporate” pot fi personalizate cu grafica dorită și se pot grupa în diverse variante de pachete-cadou pentru companiile care doresc să-și surprindă colaboratorii cu surprize plăcute.

Brandul Narativo oferă posibilitatea de selecție dintr-o gamă variată de produse, de la beanbags și perne decorative, la genți cosmetice sau textile, buff-uri, măști faciale și multe altele.

În materie de sustenabilitate, Narativo utilizează tehnologii de ultimă generație, cu un consum redus de energie, iar materialele folosite provin din producția internă în proporție de 80 %, iar restul de 20% din Uniunea Europeană.

4.12
Cadouri de Crăciun. Sursa foto: Narativo.
scroll to top