Închide

Nutriționist: Să mâncăm este o mică aventură. Mai nou și țăranii folosesc pesticide și îngrășăminte după bunul plac

Avatar
Rosii Romanesti Producator Local

Foto: agrointel.ro

Timp de citire: < 1 minut

Să mâncăm în această etapă a societății este o mică aventură, a declarat nutriționista Maria Vrânceanu, vorbind la B1TV, despre cazurile roșiilor turcești și italiene în care au fost găsite substanțe periculoase.

Nutriționista Maria Vrânceanu, despre cazurile roșilor cu substanțe periculoase

Întrebată despre această situație, nutriționista a explicat:

„Oricum alertele alimentare, chiar și în afara țării noastre, funcționează cam așa. Avem un lot, eu știu, de fructe de mare care nu este OK (…), până când se fac analizele și până se dă alerta, trece un pic de timp și, cât a trecut timpul acela, în mod sigur a existat un număr de oameni care au cumpărat produsele. Din păcate, așa cum v-am spus și altădată, să mâncăm în această etapă a societății este o mică aventură. Trebuie să fim mereu foarte atenți”.

„Am spus întotdeauna, nu îmi place să cumpăr produse care provin din Turcia, pentru că acolo nu e comunitate europeană, nu se respectă standardele privind pesticidele. Nu îmi place să cumpăr de la țărani, pentru că mai nou și țăranii folosesc pesticide, îngrășăminte pe care le cumpără la liber și le folosesc după bunul plac”, a continuat Maria Vrânceanu.

scroll to top