Închide

O marcă de cafea dragă românilor se relansează. Rețetă îmbunătățită, ambalaj modern

Avatar
still life, coffee beans, coffee powder

Fotografie de Myriams-Fotos pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Jacobs Douwe Egberts, liderul pieţei locale de cafea, relansează începând cu luna iulie 2020 gama de cafea prăjită şi măcinată Nova Brasilia, cu o istorie de aproape 20 de ani pe piaţa locală de cafea, într-un ambalaj nou şi modern, cu o reţetă îmbunătăţită şi un portofoliu care acoperă cele mai importante formate din categoria de cafea prăjită şi măcinată.

Noua gamă Nova Brasilia Crema constă în trei modalități de ambalare de 90g, 225g şi 450g, cu preţ recomandat de vânzare: 2,59 lei – 90g; 6,29 lei – 225g; 12 lei – 450g, anunță Revista Piața.

Produsele sunt poziționate economy – segment valorizat mai bine de consumatori în această perioadă – și beneficiază de execuţii de impact la nivel de in-store, în marile lanțuri de retail, cât şi în comerţul tradiţional (insule, plasări secundare, standuri pentru micile magazine şi semnalizare la raft).

Jacobs Douwe Egberts (JDE) se concentrează pe inovaţii ce răspund unor nevoi concrete ale consumatorilor, prin intermediul mărcilor şi prin lansări de produse în diferite partiţii de gust mai puţin explorate.

În acest moment, majoritatea consumatorilor de cafea din România continuă să prepare cafeaua acasă, prin metode tradiţionale (la ibric). Potrivit analiștilor de piață, foarte probabil consumul va fi orientat in-home pentru toată perioada lui 2020 şi prima parte a lui 2021.

Începând cu mijlocul lunii martie, cafeaua cumpărată din retail susține încercarea românilor de a suplini ceea ce consumau OOH (on-the-go, la birou, în cafenele/alte spații în care ieșeau) în consumul de acasă.

scroll to top