Închide

Platforma de fashion About You suflă în ceafa Zalando și se pregătește de listarea la bursă

Avatar
About You

Foto: kombo.sk

Timp de citire: < 1 minut

Platforma online de modă About You se confruntă cu o creștere rapidă și în prezent pregătește o flotație bursieră. Directorii executivi germani Tarek Müller, Hannes Wiese și Sebastian Betz au stabilit cursul pentru o ofertă publică inițială a companiei, scrie săptămânalul german de afaceri WirtschaftsWoche.

Holdingul e-tailer-ului din Hamburg a fost transformat într-o societate pe acțiuni, iar un consiliu de supraveghere inițial a fost instalat în pregătirea deciziei de a începe listarea la bursă. Acești doi pași sunt absolut necesari.

Sebastian Klauke conduce noul consiliu de supraveghere. Klauke este membru al consiliului de administrație al grupului Otto, acționar majoritar al magazinului online. Petra Scharner-Wolff, director financiar al Otto Group, este, de asemenea, membru al consiliului de supraveghere.

About You a fost considerat de ceva timp un bun pretendent de a intra pe bursă. În ceea ce privește ratele de creștere, start-up-ul lasă chiar în urmă concurentul major Zalando, care anul acesta, contrar așteptărilor, nu a mai prins TOP 10 retaileri transfrontalieri.

În exercițiul financiar 2020-2021 care tocmai s-a încheiat, About You a realizat o cifră de afaceri de 1,2 miliarde de euro, cu 60% mai mult decât în ​​anul precedent. Încă nu există profit, dar pierderile nete au scăzut de la 8,7 la 5,3 milioane de euro.

scroll to top