Închide

Polonezii, din nou cu un pas în fața noastră. Roboți care recomandă produse Pepsi la Carrefour

Avatar
Robot Pepsi Carrefour

Foto: retaildetail.eu

Timp de citire: < 1 minut

Roboți care recomandă băuturile răcoritoare și gustările de la PepsiCo? Le puteți vedea deja la lucru în două dintre hipermarketurile poloneze Carrefour. Care este scopul: a face experiența de cumpărături mai distractivă.

În două magazine Carrefour din capitala Poloniei, Varșovia, puteți vedea roboți la lucru conducând pe culoarele magazinelor cu băuturi Pepsi și chipsuri Lays, aparținând aceluiași concern alimentar PepsiCo. Dispozitivele sprijină vânzările și urmăresc să încurajeze interacțiunea.

„Vrem să facem experiența de cumpărături pentru consumatorii produselor noastre mai interesantă și să punem un zâmbet pe buzele consumatorilor”, a spus managerul de cont Mariusz Janiec de la PepsiCo Polonia, citat de RetailDetail.

Roboții sunt complet în siguranță, atât pentru starea lor, cât și a clienților din magazine. Asta datorită senzorilor special proiectați, se opresc automat atunci când un om se apropie de ei sau când aceștia se apropie de obstacole.

Carrefour vede roboții ca pe un instrument interesant de promovare a noilor produse: acele produse să vină la client, și nu invers, este un atu. Așadar, roboții sunt de fapt afișaje care se conduc singure și care atrag atenția în timpul experienței de cumpărături.

PepsiCo și Carrefour cred că roboții desfășurați în activități de marketing și vânzări vor câștiga popularitate în viitorul apropiat. Este posibil ca aceste tipuri de roboți să poată servi și pentru a oferi cumpărătorilor îndrumări, pentru a participa la sondaje sau pentru a verifica disponibilitatea produselor pe rafturi.

scroll to top