Închide

PREDICȚIA SCANDALOASĂ #1 Cu petrolul la 150 de dolari, saudiții cumpără franciza Ligii Campionilor

Avatar
Ucl

Foto: colaj Marca.com

Timp de citire: < 1 minut

Pe măsură ce prețul petrolului crește, Arabia Saudită își extinde influența prin achiziționarea uneia dintre cele mai râvnite francize din sport pentru a crea o Ligă Mondială a Campionilor:

„Restructurarea radicală a economiei Arabiei Saudite, departe de dependența sa de veniturile petroliere, pentru orientare către turism, petrecere a timpului liber și puterea divertismentului, primește un impuls suplimentar datorită creșterii fulgerătoare a prețului petrolului, care ajunge la 150 de dolari pe baril la jumătatea anului, cu o cerere mai puternică decât se aștepta.

Acum deținând cheile prețuitei competiții de fotbal, saudiții încep imediat a o transforma într-o competiție globală de cluburi.”.

Prețul acțiunilor Manchester United se dublează, iar țițeiul Brent ajunge la 150 de dolari pe baril, scriu analiștii SAXO BANK, în  prima PREDICȚIE REVOLTĂTOARE aferentă anului 2024.

Urmăriți AFACERI.news din oră în oră în cursul zilei de 1 ianuarie pentru a afla cele 8 predicții scandaloase ale anului în viziunea SAXO BANK.

scroll to top