Închide

PREVIZIUNI SCANDALOASE 2024. Bombele cu ceas ale lumii, în viziunea analiștilor Saxo Bank

Avatar
Saxo Bank

Foto: Saxo Bank

Timp de citire: < 1 minut
  • AFACERI.news vă prezintă, așa cum v-am obișnuit deja pe parcursul primei zile a fiecărui an, cele mai revoltătoare predicții economico-financiare.
  • Saxo Bank și-a anunțat ca în fiecare final de an Previziunile Scandaloase (Outrageous Predictions) pentru 2024.
  • Predicțiile se concentrează pe o serie de evenimente improbabile, dar subapreciate, care, dacă ar avea loc, ar trimite unde de șoc pe piețele financiare.

În 2024, devine clar că drumul lin se termină, trimițând lumea într-un viitor periculos de incert. Predicțiile noastre scandaloase din 2024 analizează modul în care lumea navighează până la capătul „vechiului normal” și cum noile tehnologii rezolvă probleme vechi, creând în același timp noi dileme, poate mai periculoase”,

punctează Saxo Bank în previziunile sala scandaloase pentru 2024.

Intrând în 2024, Saxo Bank vede o lume aflată într-un punct de inflexiune, drumul familiar al ultimului deceniu se apropie de sfârșit. Comentând despre Prognozele Scandaloase din acest an, Directorul de Investiții al Saxo, Steen Jakobsen, a declarat:

„Drumul lin pe care l-a parcurs lumea de la Marea Criză Financiară, cu geopolitică stabilă, inflație scăzută și rate scăzute ale dobânzilor, a fost perturbat în anii pandemiei”.

Raportul indică o schimbare către un viitor plin de imprevizibilitate.

Să- i dăm drumul! Din oră în oră, opt predicții scandaloase ale analiștilor Saxo vă vor intriga sau vă vor face să zâmbiți. Însă în mod cert vă vor pune pe gânduri.

Urmăriți-ne din oră în oră în cursul zilei de 1 ianuarie!

8 predicții începând cu ora 8! Numai pe www.AFACERI.news. Economie. Nu vorbărie.

scroll to top