Închide

PREDICȚIA SCANDALOASĂ #6: Robert F. Kennedy Jr câștigă alegerile prezidențiale din SUA din 2024

Avatar
Robert F Kennedy

Foto: https://www.pbs.org/

Timp de citire: < 1 minut

Într-o victorie politică uluitoare, RFK Jr. „capturează” președinția, introducând o nouă direcție politică pentru Statele Unite, cred analiștii Saxo Bank în cea de-a șasea preciziune revoltătoare a anului.

„În 2024, pentru prima dată în istoria SUA, un candidat cu a treia șansă, Robert F. Kennedy Jr. , câștigă alegerile prezidențiale din SUA. Platforma sa populistă împotriva democraților războinici și împotriva elitelor corporative rezonează atât cu susținătorii democrați tradiționali nemulțumiți, cât și cu cei ai lui Trump. O nouă eră politică în SUA începe cu pivotarea dramatică de la plutocrație, deoarece alegătorii cer încetarea inegalității și nedreptății drastice și sfârșitul războaielor pentru totdeauna.”,

crede Saxo Bank.

Mesajul pro-pace al lui Kennedy și promisiunea de a pune capăt abuzurilor sistemului de sănătate din SUA și de a distruge excesul de putere corporativă țintesc companiile de apărare, de medicamente și de asistență medicală care stau să cadă, iar monopolurile din internet / info-tehnologie și comerț / devin nervoase, pe motiv că va urma un război mai larg împotriva companiilor monopoliste.

Urmăriți AFACERI.news din oră în oră în cursul zilei de 1 ianuarie pentru a afla toate cele 8 predicții scandaloase ale anului în viziunea SAXO BANK.

scroll to top