Închide

Prima comandă de flotă pentru Dacia Spring: o companie de închirieri auto vrea 3.000 de bucăți

Avatar
dacia, masini electrice

Photo: Playtech

Timp de citire: < 1 minut

Constructorul auto Dacia a primit o comandă de 3.000 de unități ale modelului full-electric Dacia Spring din partea companiei franceze de închirieri auto E.Leclerc Location. Modelul va fi disponibil în toate cele 504 centre de închirieri ale companiei începând din 1 martie 2021, potrivit unui comunicat de presă comun al celor două companii.

Pe lângă Daciile Spring, E.Leclerc a comandat și 1.000 de modele Renault ZOE.

Scopul parteneriatului este acela de a le permite șoferilor francezi să închirieze mașini electrice și să vadă avantajele mobilității electrice pentru ei înșiși, beneficiind de cele mai accesibile oferte de până acum, pe acest segment de piață.

Lansarea modelului Dacia Spring pe piață urmează un traseu mai puțin obișnuit: cel puțin la început, modelul va putea fi achiziționat, începând din primăvara anului viitor, doar de operatorii de flote, nu și de clienții de retail. Dacia Spring va putea fi comandată și de persoane fizice, tot din primăvara viitoare, însă livrările vor începe abia în toamna lui 2021.

Dacia nu a anunțat încă prețurile pentru piața din România, însă în Ungaria modelul a fost disponibil la pre-comandă pentru 17.800 de euro pentru primii 100 de clienți.

scroll to top