Închide

Primark continuă extinderea: al 4-lea magazin al irlandezilor în România se va deschide la Cluj

Avatar
Primark Prague 2

Magazinul Primark din Václavské náměstí, Praga, ianuarie 2023. Sursa foto: Primark.

Timp de citire: 2 minute

Retailerul irlandez de fashion Primark plănuiește să continue extinderea pe piața din România, anunțând un al patrulea magazin pe piață în centrul comercial VIVO! din Cluj-Napoca. Magazinul va fi prima locație Primark din regiunea de nord-vest a țării și urmează să fie inaugurat în 2025. Până atunci, în a doua jumătate a acestui an, retailerul va inaugura al treilea magazin, în Iulius Town Timișoara.

Momentan, Primark operează pe piața românească două magazine, ambele la București, în ParkLake Shopping Center și în AFI Cotroceni.

Noul magazin de la Cluj-Napoca va ocupa un total de 3.700 de metri pătrați de spațiu comercial, împărțit pe două etaje, și va oferi cele mai recente tendințe în materie de modă, precum și produse esențiale de zi cu zi în materie de îmbrăcăminte, frumusețe, stil de viață și articole pentru casă.

De asemenea, magazinul va comercializa și produse sub marca sustenabilă Primark Cares, în continuă creștere. În prezent, 55% din hainele Primark sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile, iar retailerul s-a angajat să atingă pragul de 100% până în 2030, arată retailerul într-un comunicat de presă.

Recrutarea pentru noul magazin a început, iar oportunitățile de angajare pentru pozițiile manageriale sunt deja afișate pe site-ul Primark Careers. Oferta de locuri de muncă va fi completată pe parcursul verii, când vor fi disponibile și alte posturi din zona de visual merchandiser și resurse umane.

Anunțul vine după intrarea Primark pe piața din România în 2022, odată cu deschiderea primei sale locații în ParkLake Shopping Center, București, care a fost urmată la scurt timp de o a doua locație în capitală, în AFI Cotroceni.

Cel de-al treilea magazin se va deschide în Iulius Town, Timișoara, în cursul acestui an.

De asemenea, Primark își va consolida prezența în Europa Centrală și de Est, deschizând noi magazine la Budapesta, Praga și Bydgoszcz, în acest an.

Primark este un retailer internațional de modă cu peste 70.000 de angajați în 16 țări din Europa și SUA. Înființat în Irlanda în 1969 sub marca Penneys, Primark operează peste 400 de magazine la nivel global și continua să se extindă,  cu obiectivul de a ajunge la un număr de 530 de magazine până la sfârșitul anului 2026.

scroll to top