Închide

Proaspăt ambasador Porsche, Emma Răducanu conduce o Dacia

Avatar
Emma Raducanu Sports Direct

Sursa foto: Sports Direct / The Independent.

Timp de citire: < 1 minut

Emma Răducanu, locul 11 WTA, este imaginea Porsche, însă conduce “una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie”, o Dacia Sandero, notează Daily Mail.

Răducanu, în vârstă de 19 ani, a fost văzută la volanul maşinii Dacia în această perioadă, când se pregăteşte pentru turneul de la Wimbledon.

“Deşi are destui bani ca să îşi cumpere orice maşină doreşte, campioana de la US Open Emma Răducanu este mândra posesoare a unei Dacia Sandero de cinci ani. Ea a fost văzută îmbrăcată în ţinută de sală în timp ce se urca în una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie”, a precizat Daily Mail, citat de news.ro.

Twitter
foto: Twitter

În această săptămână, Răducanu a devenit ambasador Porsche şi a mărturisit că este visul ei din copilărie să aibă un Porsche 911.

“Îmi amintesc că antrenorul meu avea un 911 când eram mică. De fiecare dată când veneam la antrenament, vedeam maşina lui Porsche şi visam că într-o zi voi fi la volanul Porsche-ului meu”, a afirmat ea.

Emma Răducanu a obţinut un premiu de aproximativ 1,8 milioane de lire sterline din câştigarea US Open, bani cu care şi-ar permite să cumpere 20 de Porsche 911 noi, a subliniat jurnalul englez.

Twitter Porsche
foto: Twitter

Conform site-ului WTA, Răducanu a obţinut până acum din activitatea în tenis premii de 3.287.787 de dolari.

scroll to top