Close

Rareș Bogdan: ”Victorie uriașă marca Iohannis! Un adevărat plan Marshall pentru România”

Avatar
Rares Bogdan

Foto - fanatik.ro

Europarlamentarul Rareș Bogdan consideră că pachetul de redresare economică negociat de președintele Klaus Iohannis la Bruxelles reprezintă “un adevărat plan Marshall pentru România”, apreciind, într-o postare pe Facebook, prestația președintelui și catalogând reușita sa drept o “victorie uriașă” pentru România.

“Victorie uriașă marca Klaus Iohannis, după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent. Prestație excelentă și foarte aplicată a Președintelui României. Pas cu Pas, a obținut TOT ce se putea obține pentru ROMÂNIA. De acum, doar să înțelegem ce e cu acești bani și mai ales ce trebuie să facem cu ei. Președintele i-a obținut pentru modernizarea și reclădirea marilor sisteme publice ale țării, de acum trebuie realizate și implementate proiectele, pornită execuția și finalizate. Adică, mai pe românește, trebuie aduși acești bani spre noi. UE îți dă, nu îți bagă, însă, și în traistă. Președintele României s-a luptat pentru ca România să beneficieze de o sumă absolut fantastică, impresionantă de-a dreptul. Acum la TREABĂ! Sunt convins că și acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere. Un adevărat plan MARSHALL pentru România”.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți dimineață, într-o declarație de presă, la finalul summitului UE de la Bruxelles, că România a obținut o sumă impresionantă – 79,9 miliarde de euro –, fonduri care vor permite României să treacă la etapa următoare, mai exact, vor fi folosite pentru a reface infrastructura din țară, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice.

“Este, de asemenea, foarte important de știut că o parte semnificativă din acești bani va fi folosită pentru relansare, pentru revigorare economică”, a mai spus Klaus Iohannis.

scroll to top